Csapatunk

A Hungaricool termékverseny szervezői

A szervezők

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult. A cégcsoport első SPAR üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben.

A tevékenység első éveinek áruház-átalakításait és üzlethálózat vásárlásait új üzletnyitások sora követte, közöttük zöldmezős beruházások is. A hálózatbővítés jelentős lépése volt a 2002 végén átvett tizennégy Billa üzlet SPAR-rá történő alakítása, valamint a huszonkét Kaiser’s szupermarket 2003-as felvásárlása. A SPAR történetének legnagyobb akvizícióját 2008-ban hajtotta végre, amikor átvette a Magyarországon működő teljes Plus hálózatot. A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén, valamint egy friss szendvicsek és saláták előállítását végző convenicence üzemet működtet Üllőn.

A cégcsoport 2012-ben megkezdte a franchise rendszer kiépítését Magyarországon. A hálózatbővüléssel párhuzamosan folyamatos a vállalat régebbi egységeinek felújítása, korszerűsítése is. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., közel 14.500 dolgozójával az ország ötödik legnagyobb munkaadója. Jelenleg országosan több mint 600 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR szupermarket, SPAR partner, SPAR market, OMV-SPAR express, Lukoil-DESPAR). 2021.12.31-én a SPAR Magyarország összesen 380 saját üzemeltetésű áruházzal rendelkezett (35 INTERSPAR hipermarket, 320 SPAR szupermarket, 25 City SPAR szupermarket), illetve franchise programjának égisze alatt 234 áruház működött (34 SPAR partner, 64 SPAR market, 85 OMV-SPAR express, 51 Lukoil-DESPAR), mely így mindösszesen 614 SPAR-logós üzletet jelent.

Szervező és pénzügyi partner

A K&H a Hungaricool termékverseny pénzügyi tanácsadója. A vezető hazai pénzintézet egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási területe a vállalkozásösztönzés, mellyel elsődleges célja a kezdeti fázisban lévő vállalkozások fejlesztése és a már működő vállalkozások növekedésének támogatása. Ennek részeként a K&H üzletetide.hu oldalon számos szakmai videóval és e-tananyaggal segíti a cégeket a szintlépésben és az indulásban, valamint már a műsor indulása óta a Cápák között üzleti show pénzügyi tanácsadója, ahol a K&H az innovációért és fenntarthatóságért különdíját elnyerő vállalkozást az 1 millió forint értékű pénzügyi mentorprogramja is támogat a további sikerekben.

A Hungaricool programban a K&H szakértői több alkalommal tartanak pénzügyi felkészítő workshopot a győzteseknek, ahol gyakorlati példákon keresztül elsajátíthatják a pénzügyi tervezés, az eredményszámítás és a megtérülés alapjait, valamint a cash-flow tervezést és a külső forrás bevonás lehetőségeit is megismerhetik. A pénzintézet így szakértelmével tovább erősíti a győztes vállalkozók pénzügyi tudatosságát, ami ahhoz elengedhetetlen, hogy a beszállítóként vállalt kötelezettségeiket teljesíthessék. Emellett a K&H a szintlépéshez szükséges finanszírozást és személyre szabott pénzügyi tanácsadást is biztosít, támogatva a termékverseny nyertes cégeit az INTERSPAR polcaira való bekerüléssel együtt járó nagy ugrásban.

Szakmai megvalósító partner

SUPER11 Creative Zrt.

A SUPER11 reklámügynökség a Hungaricool kommunikációs partnere és a verseny technikai lebonyolítója. Nagy hangsúlyt fektet a digitális technológiákra, az innovatív vizuális és kommunikációs megoldásokra, egyedi projektek létrehozására. Nevéhez fűződik számos hazai és nemzetközi márka marketingkommunikációs aktivitásának tervezése és kivitelezése.