Hungaricool

Pályázati felhívás

Hungaricool by SPAR termékverseny

A pályázatkiírás célja

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban „SPAR”) „Hungaricool by SPAR 2021. termékverseny” néven a jelen ajánlattételi felhívásban szereplő feltételekkel újszerű, a piacon széles disztribúcióval még lehetőleg nem megtalálható, Magyarországon előállított termékek INTERSPAR üzleteiben történő értékesítésére és ezen termékek piacra bevezetésének szakmai támogatására ír ki pályázatot. E cél megvalósítása érdekében a SPAR nyílt pályázati kiírást (a Ptk. 6:74. §-a szerinti ajánlattételre felhívást) ír ki azok számára, akik az RTL Klub Televízióadó „Cápák között” című üzleti show-műsorába jelentkeztek és a válogatásra bekerültek.
SPAR jelen ajánlattételi felhívás kapcsán maximum 10 céggel vagy egyéni vállalkozóval szeretné bővíteni beszállítói körét, célja a magyar vállalkozások felkarolása, együttműködési lehetőség felkínálása a feltételeknek megfelelő cégek számára, akik a pályázatban kiírt területeken egyedi, piaci igényekre választ nyújtó termékek gyártását tűzték ki célul.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu