Pályázati felhívás

Hungaricool 2023. termékverseny

A pályázati kiírás célja

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban „SPAR”) és a K&H Bank Zrt. (továbbiakban K&H) Hungaricool néven a jelen ajánlattételi felhívásban szereplő feltételekkel, a piacon széles disztribúcióval még lehetőleg nem megtalálható, Magyarországon előállított termékek INTERSPAR üzleteiben történő értékesítésére és ezen termékek piacra bevezetésének szakmai támogatására ír ki pályázatot. E cél megvalósítása érdekében a SPAR és a K&H nyílt pályázati kiírást (a Ptk. 6:74. §-a szerinti ajánlattételre felhívást) ír ki

SPAR jelen ajánlattételi felhívás kapcsán maximum 10 céggel vagy egyéni vállalkozóval szeretné bővíteni beszállítói körét, célja a magyar vállalkozások felkarolása, együttműködési lehetőség felkínálása a feltételeknek megfelelő cégek számára, akik a pályázatban kiírt területeken egyedi, piaci igényekre választ nyújtó termékek gyártását tűzték ki célul. A K&H célja, hogy a leendő SPAR beszállítók pénzügyi edukációját támogassa, üzleti céljaik eléréséhez komplex, innovatív pénzügyi megoldásokat kínáljon.

Itt töltheted le a pályázati kiírás teljes szövegét egy dokumentumban.

Letöltöm

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu