A kraft sörök világában még mindig lehet újat mutatni és ezt a Dealbreaker márka nagy magabiztossággal meg is teszi.

A Dealbreaker kézműves sörmárka alapítója két magyar srác, akik külföldi sörfőzdéket és egyéb hazai vállalkozásokat is megjártak, szakmailag elismert helyeken gyűjtöttek tapasztalatot, végül itthon egyesítették ötleteiket különböző sörös projektekben - és ezzel a hazai sörrajongók jártak a legjobban.

A Dealbreaker márka egy olyan szerelemprojekt, melyben az alapítók kiélhetik kreativitásukat és szabadon alkothatnak, játszhatnak az alapanyagok és ízvilágok vegyítésével. A komlós ipák mellett helyet hagynak a kísérletezésnek, ami meg is hozza finom gyümölcsét, egyedi receptjeikkel a legkritikusabb sörfogyasztókat is képesek lenyűgözni.

A söreik ízvilága széles spektrumon mozog, és az inspirációt mindig más adja: egy Pulitzer-díjra jelölt író regényében szereplő fiktív album, a kortárs építészet vagy éppen a narancslébe öntött kávé. A végeredmény pedig sok esetben meglepő ugyan, de mindenképpen felkelti a figyelmet, a kóstolás pedig igazán különleges élmény. Ajánljuk minden sörkedvelőnek, különösen azoknak, akik a különlegeset, egyedit keresik.

Az INTERSPAR kínálatát április végétől a Hungaricool by SPAR termékversenyben nyertes K15 (Double New England IPA), Jump Ship (New England IPA), Unconditional Love (Maracuja Berliner Weisse) és Clickbait (Italian Pilsner) fantázianevű Dealbreaker sörök gazdagítják.

Nézd meg kisfilmünket és ismerd meg a Dealbreaker sörmárka alapítóit és történetét közelebbről is!

 

 

 

Nézd meg a tv reklámokat is, amelyekben a Demeter Chocolate márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

2021. május

 

 

 

2021. augusztus