A Funky Forest prémium gyümölcsitalok gyártói több évtizedes vendéglátóipari tapasztalattal a hátuk mötött 2018-ban álmodták meg termékeiket. Minőségi alapanyagokból készült, prémium gyümölcsital létrehozása volt a céljuk, de nem akartak egyszerű almalégyártással foglalkozni, sokkal kreatívabb megoldásokat kerestek. Kellő vagánysággal álmodták meg ezt a színes termékcsaládot, ezzel a humorral és pozitív szemlélettel lazaságot csempésznek a márka személyiségébe is.

2020-ban felépült a Szécsényben található saját gyümölcsfeldolgozó üzemük ahol a 100%-os préslevek és smoothiek készülnek. A Funky Forest termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, csak a gyümölcsök magabiztos karakterét. Az ízek néhol meglepő, néhol egzotikus párosításával szinte minden termékükbe visznek egy kis csavart, ez különbözteti meg őket más hasonló, gyümölcstartalmú termékektől. Fontos számukra a természetesség, az egészség, a fittség, ezek az értékek pedig a csomagoláson és a teljes márkaképben visszatükröződnek. A Funky Forest termékek azoknak készültek, akik tudják élvezni az életet és tudják, hogy nem kell mindent olyan komolyan venni – a  minőségen kívül persze.

A Hungaricool by SPAR termékverseny győzteseiként - április végétől - az INTERSPAR áruházakban 2 féle 250 ml-es smoothie (eper-áfonya és mangó-sütőtök-gyömbér) valamint 3 féle 330 ml-es préslé (alma-gyömbér, alma-répa-cékla és alma-körte-spenót-uborka) termékükkel mutatkoznak be. 

Nézd meg kisfilmünket és ismerd meg a Funky Forest történetét közelebbről is!

 

 

Nézd meg a tv reklámokat is, amelyekben a Funky Forest márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

2021. április

 

2021. augusztus