A családi vállalkozás mögött már 10 éves tapasztalat volt szaloncukor és konyakmeggy készítésében, amikor egy esemény új irányt hozott az életükbe: 2011-ben egy csokoládé fesztiválon megismerkedtek a kézműves csokik világával. A lenyűgöző látvány és az ízek harmóniája arra inspirálta őket, hogy belevágjanak a prémium csokik készítésébe.

Utánajártak az új trendeknek, továbbképezték magukat, a legnagyobb szakmai tudású csokoládémestereknél tanultak itthon és külföldön, és igyekeztek elsajátítani mindazt, ami az egyedi kézműves édességek készítéséhez szükséges. A gyönyörű és finom, liofilizált gyümölcsökkel szórt táblás csokik és bonbonok nagy sikert arattak, azóta pedig a kínálat csak bővült, még több ízesített és szezonális termékkel. A kézzel készített és csomagolt csokoládék nemzetközi és hazai versenyeken is jól szerepeltek: többszörös “Great Taste” és “Magyar Kézműves Remek” díjasok, valamint Irsai Olivér szőlőpálinkás bonbonjuk 2019-ben aranyérmet nyert a rangos “International Chocolate Awards” versenyen. Mindezek mellett sóskaramellás szaloncukruk elnyerte az “Év Szaloncukra 2020” díjat is, ezt a terméket pedig immáron bonbon formájában az INTERSPAR vásárlói is hamarosan megkóstolhatják.

A Hungaricool verseny győzteseként az INTERSPAR kínálatába háromféle táblás csokoládéval (granolás étcsokoládé, Blonde magic - karamellás fehércsokoládé, For men only - pirospaprikás étcsokoládé), valamint kétféle bonbonnal (díjnyertes pálinkás bonbonválogatás, és sóskaramellás bonbon) kerülnek.

 

 

Nézd meg a tv reklámokat is, amelyekben a Demeter Chocolate márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

2021. április

 

2021. szeptember