A keszthelyi családban évtizedes hagyományai voltak a házi szörpök és lekvárok készítésének, melyek elsősorban a családon belül fogytak, vagy éppen felkerültek a spájz polcaira. Az anyuka (Ildi) bodzaszörpjét mindenki dicsérte, sok ismerős, akinek volt szerencséje megkóstolni, szinte az egekig magasztalta. Aztán egy véletlen folytán egy tihanyi bárba került néhány palack a házi finomságból, és innen már nem volt megállás. 

A nagyszülőktől kapott családi receptúrát a modern technológiával ötvözve létrejött a Spájz Szörp márka, mely prémium minőségű szörpök gyártásával foglalkozik 2013 óta. A prémium minőséget nem csupán a hagyományos receptúrával érik el, hanem a megfelelően kiválasztott alapanyagok használatával is. Szörpjeikhez kizárólag saját termesztésű alapanyagokat használnak, nem sűrítményből dolgoznak, így termékeik gyümölcstartalma igen magas, ízviláguk tükrözi a természet adta zamatokat. 

A Spájz Szörpök népszerűségét alapul véve a családi vállalkozás 2020-ban létrehozta a Spritz névre hallgató termékcsaládot, mely tulajdonképpen a legsikeresebb szörpjeik készre kevert változatát jelenti, azonnal fogyasztható formában. 

A Hungaricool by SPAR termékversenyben győztes Spritz üdítőitalok Bodza, Málna és Cukormentes levendula ízekben, április második felétől érhetők el az INTERSPAR áruházak kínálatában. 

Ismerd meg a SPRITZ márkát és az alapítóit még jobban, nézd meg róluk készült kisfilmünket!

 

Nézd meg a tv reklámokat is, amelyekben a Spritz márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

2021. április

 

2021. augusztus