A szakmai ismeretek mellett fontosnak tartjuk a vállalkozók pénzügyi ismereteinek bővítését is, ezért fontos lépésnek tartjuk, hogy mentorcsapatunkhoz csatlakozott a K&H is, mint a 2022-es Hungaricool verseny győzteseinek pénzügyi mentora. 

A Hungaricool termékverseny lényegesen többről szól, mint új, hazai termékek piacra vezetése, hiszen a feltörekvő hazai vállalkozások számára egyedülálló iparági tudásanyagot is nyújtunk a SPAR Beszállítói Akadémia keretein belül. Ehhez a kiemelkedő szakmai, üzleti edukációs programhoz csatlakozott idén a K&H is, amely pénzügyi területen emeli még magasabbra az átadott tudásanyag minőségét.

A vezető hazai pénzintézet egyik kiemelt társadalmi felelősségvállalási területe a vállalkozásösztönzés, mellyel elsődleges célja a fiatal, kezdeti fázisban lévő vállalkozások fejlesztése és az innovatív ötletek támogatása.

A Hungaricool programban a K&H szakértői több alkalommal tartanak pénzügyi felkészítő workshopot a finanszírozás, az üzleti tervezés és adózás témakörében. A pénzintézet így szakértelmével tovább erősíti versenyzőink pénzügyi tudatosságát, finanszírozási megoldásaival pedig támogatja a cégeket, az áruházak polcaira való bekerüléssel együtt járó nagy ugrásban.