Még véget sem ért a nagy sikerű üzleti showműsor második időszaka, de az RTL Klub már várja a vállalkozókat a Cápák között következő, harmadik évadába!
A Cápák sikeres és elismert, milliárdos vagyonnal rendelkező befektetők, előttük mutatják be hazai vállalkozók a terméküket, ötletüket vagy már működő cégüket. A Cápák, azaz a befektetők, ezúttal is saját pénzüket kockáztatják, amikor a kamerák előtt, a stúdióban eldöntik, hogy beszállnak-e egy adott üzletbe, vagy sem.
A befektetésre érdemes vállalkozók a Cápák között nem csak üzleti partnert, hanem személyükben üzleti mentort és társat is találhatnak. A műsort követően elkezdődik a kemény, kitartó közös munka, melynek gyümölcsét közösen aratja le a befektető és a vállalkozó egyaránt.
A műsor készítői várják minden olyan vállalkozó jelentkezését, aki úgy érzi, hogy képes kishalként megállni a Cápák előtt, ezzel növelve saját esélyeit az üzleti világban. Itt a siker sós vízzel és egy jól felépített pitch-el van "kikövezve"!

A műsor önmagában is hatalmas lehetőség, hiszen a jelentkezők egy része megállapodhat a Cápák-kal egy közös üzlet reményében - a Hungaricool by SPAR azonban még tovább emeli a tétet. A szerencsés vállalkozások nem csupán befektetőt nyerhetnek, de a versenyfeltételek teljesülése esetén a kiválasztott különdíjas termékek részt vehetnek a SPAR beszállítói mentorprogramjában, majd ezt követően bekerülhetnek az INTERSPAR és akár több, nagyobb SPAR üzlet polcaira is országszerte. A Hungaricool by SPAR nyereményére azok a versenyző vállalkozások is esélyesek, amelyek a műsor folyamán esetleg nem kapnak ajánlatot a Cápáktól. A győztes termékek tehát egy óriási piachoz juthatnak, ezen felül pedig marketing támogatást is kapnak a SPAR kommunikációs felületein és országos kampányaiban.
A Hungaricool by SPAR termékverseny olyan, már elkészült termékkel rendelkező magyar vállalkozásoknak szeretne lehetőséget biztosítani, melyek készen állnak a piacra lépésre és nyitottak arra a tudásra, melyet a SPAR tapasztalt mentorcsapata nyújt majd nekik a beszállítóvá váláshoz.
A Cápák között harmadik évadára itt jelentkezhetnek. Aki pedig már jelentkezett és túl van a kiválasztáson, ide kattintva pályázhat a Hungaricool by SPAR versenyére is.