A 2021-es Hungaricool by SPAR termékverseny győztesei hosszú utat tettek meg közösen a versenyre történő nevezéstől az INTERSPAR polcokig. A közös út és fejlődés pedig nem csupán emberi kapcsolatokat, de üzleti együttműködéseket is hozott.  A Dealbreaker kézműves sörfőzde most kiadott, két különleges sörének megalkotásában a 2021-es Hungaricool győztesek mindegyike beletette a magáét az élelmiszer kategóriából. 

Már az ötlet pillanatától hatalmas kreatív energiák szabadultak fel, így rövid idő alatt és őszinte lelkesedéssel jött létre ez a két különleges, egyedi kézműves sör, ami az alkotók reményei szerint lenyűgözi majd a sörimádó közönséget. 

 

WAKE-UP SHOT

Coffee Fruited Berliner Weisse

Berliner Weisse SPRITZ by Spájz málnaszörppel, a Funky Forest tőzegáfonyájával és BORO-Coffee cold brew kávéval, a savanyú (sour) sörök kedvelőinek

 

BEAN DEVIL

Chocolate Chili Mexican Porter

Mexikói Porter a Demeter Chocolate kakaóbabjával, Chiliyard chilivel, fahéjjal és vaníliával, a sötétebb, karakteresebb ízű sörök rajongóinak

 

A kétféle különleges főzet igazi sikertörténet, de nem csupán az együttműködés miatt, hanem azért is, mert tényleg mindkettő extra ízélményt nyújt. A palackozás előtt a Dealbreaker alkotói saját sörfesztiválos standjukon is csapra verték a két újdonságot, és számos elismerő visszajelzést zsebeltek be a fesztiválozók részéről.

Az igazán bevállalós sörfogyasztóknak és Hungaricool rajongóknak pedig ajánljuk, hogy a jéghideg különlegességeket akár a Vilhemp lebomló szívószálaival is kóstolják meg. 

Figyelem: a termékek limitált szériában készültek, így érdemes mielőbb felkeresni a legközelebbi INTERSPAR áruházat és betárazni a hűtőt, hogy sokáig tartson az élmény!