A 2019-ben első alkalommal meghirdetett Hungaricool by SPAR termékinnovációs verseny célja elsősorban az volt, hogy képet kapjunk a hazai innovatív élelmiszeripari kisvállalkozásokról és az adott pillanatban legígéretesebbnek tűnő cégeknek, márkáknak lehetőséget adjunk a bemutatkozásra a nagyközönség előtt.

A verseny 2019-ben óriási érdeklődés mellett zajlott. A szakemberekből álló zsűri dolga bizony igen nehéz volt, hiszen többszáz érdekesebbnél érdekesebb jelentkező termék közül kerültek ki végül a győztesek.

A verseny leglátványosabb részéhez érkeztünk: a nyertes termékek végre felkerültek az INTERSPAR áruházak polcaira. A döntő időpontjától mostanáig eltelt nagyjából fél év azonban korántsem telt eseménytelenül. A cégek egy speciális mentorprogramban vettek részt, melynek során a legkülönbözőbb terültek szakértői, mentorai segítették a márkákat, hogy minden szempontból felkészültek legyenek, mire a vásárlók személyesen is találkozhatnak velük. A program során a cégek többek minőségügyi, élelmiszerbiztonsági, jogi és marketing segítséget kaptak, valamint segítettünk a csomagolásokat is felfrissíteni, akár teljesen újratervezni.

A most bemutatkozó nyertes termékek mindegyike kiváló minőségű és hazai gyártású, nem utolsó sorban pedig rendkívül finom. Érdemes tehát őket kipróbálni - jó kóstolást kívánunk hozzájuk!