Ha kisvállalkozó vagy,

ha valamilyen élelmiszert vagy kiskereskedelmi láncokba illő egyéb terméket állítasz elő,

ha azt még csak helyben (közeli boltok, piacok) árulod,

ha ennél többre vágysz,

ha szeretnél az ország egyik legismertebb kiskereskedelmi hálózatába bejutni,

ha ehhez pénzügyi támogatást, marketinges segítséget, üzleti mentorálást is szeretnél kapni,

akkor miért nem jelentkeztél eddig a SPAR és a K&H Hungaricool termékversenyére?

 

Szerencsére még éppen, hogy nem maradtál le, pályázatodat 2022. december 6-a éjfélig még leadhatod!

A pályázatok elbírálása után a legjobb 10 vállalkozás termékei kerülnek a győztesek közé. Ők lesznek azok, akiknek a SPAR és a K&H komoly segítséget ad ahhoz, hogy szintet lépjenek, egy korábban csak szűk körben ismert terméket országosan megismerjenek, megszeressenek.

 
A Hungaricool, már bizonyított
 

A most negyedszer megrendezésre kerülő termékverseny sikeressége bizonyított. A korábbi évek győztesei a Hungaricool révén olyan lendülethez jutottak, amit a későbbiek során is sikeresen hasznosítottak. Többen közülük olyan komoly vállalkozássá nőtték ki magukat, hogy több országos kiskereskedelmi láncot is képesek termékeikkel folyamatosan ellátni.

Jó vagy a saját területeden? Bízol a termékedben? Képes vagy a siker érdekében az eddiginél is több energiát áldozni rá?

Érdekel ez a rendkívüli lehetőség? Olvasd el a pályázati kiírást! (Kész vagy? Akkor most olvasd el újra, nyugodtabban.) Ha úgy látod, hogy megfelelsz az ott megfogalmazott követelményeknek, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni. Talán még éppen jókor szóltunk.