Mostanra már ő viszi a családi vállalkozást, miközben gyermekkori álmát is valóra váltotta. 

A kézműves termékek reneszánszukat élik, egyre nagyobb az igény a kézműves csokoládéra és különleges pálinkákra is, azonban ezen a területen már nehéz újat alkotni. Ezért Richárd ezeknek a kombinációjában látta meg a lehetőséget. A Chocorich termékek titka, hogy igazán különleges hazai pálinkákkal készülnek, prémium minőségű, legalább 56%-os kakaótartalmú étcsokoládéval párosítva. Az alkotó elmondása szerint - és ezt a Hungaricool zsűrije is igazolta - aki megkóstolja, garantáltan kér még belőle. 


Richárd a csomagolásra is különösen nagy hangsúlyt fektetett, végig aktívan részt vett a tervezés minden lépésében, pontos koncepció mentén készültek a dobozok. Mind a négy íz csomagolásán Magyarország jellegzetes épületei, ételei és állatai szerepelnek, sőt az egyik grafikában még saját családja fotóját is elrejtették. 

A Chocorich készítése során számos kézműves munkafolyamatot alkalmaznak, kiegészítve a drazsékészítés modernebb technológiai megoldásaival. A technológia érdekessége, hogy a pálinka nem érintkezik közvetlenül a csokoládéval. A folyadék először egy cukorkéregbe kerül, majd azt mártják bele a csokiba, ezt követően megdermesztik, fényesítik, majd legvégül csomagolják.

 


Az INTERSPAR polcaira 4 féle Chocorich csokigolyó kerül (körte, barack, szilva, szamóca) - mindegyik megéri a kóstolást.