Az alapítók korábban is olasz termékekkel foglalkoztak, így az új vállalkozás beindításánál külön szempont volt, hogy olasz nyelvtudásukat és kapcsolatrendszerüket továbbra is kamatoztatni tudják. Így tehát nem lehet kétségünk afelől, hogy termékeik a legkiválóbb olasz alapanyagokat tartalmazzák, a szicíliai pisztáciától, a szintén Olaszország déli részéből származó vérnarancsig. A prémium kisüzemi fagylaltok azóta komoly sikereket értek el, számos üzlettel bővült a hálózat. 

A fagylaltozók szinte kizárólag szezonálisan vannak nyitva, egyre növekszik azonban az igény arra, hogy a kedvenc hűsítő finomságaink az év minden hónapjában elérhetőek legyenek. Ez a gondolat vezérelte a Fragola tulajdonosait is, amikor egyedi kreációikat az “Un Momento con Fragola” nevű, különleges, dobozos jégkrémcsaládban álmodták újra. 

A Fragola Fagylaltműhelyt a folyamatos ízfejlesztés, az innovatív gondolkodás jellemzi, de nem köt kompromisszumokat a hozzávalók minősége terén sem. Termékeik nem tartalmaznak semmiféle mesterséges ízfokozót, vagy állományjavítót, a gyümölcsös kreációkban pedig kifejezetten magas a frissgyümölcs-tartalom. 

A termékeik fejlesztésénél kifejezetten fontos szempont az egészségtudatosság, ezért igazodva az ételérzékenységgel élők és az állati eredetű termékektől mentes étkezést folytatók igényeihez az “Un Momento con Fragola” termékek több vegán és tejmentes verzióban is elérhetők. A Fragola folyamatosan kísérletezik, és arra törekszik, hogy a “mentes” termékek pontosan ugyanazt az ízélményt nyújtsák, mint a hagyományos fagylaltok. 

 


A Hungaricool termékversenyen győztes 'Un Momento con Fragola' jégkrémek 6 féle magával ragadó kreációval várják az INTERSPAR vásárlóit: 

- Mangó álom
- Citromtorta
- Sós földimogyoró
- Vegán pisztácia
- Vegán eper
- Vegán vérnarancs