Emellett a Pétervásárán található üzemben számos gombafajtából készülő terméket állítanak elő.

A Fekete Oszkár vezetésével működő Trufo még csak most kóstol bele a kiskereskedelmi gyártásba, értékesítésbe és ennek a szektornak a kihívásaival is most szembesül először. Eddig elsősorban gasztronómiai szereplőknek értékesítettek, főleg éttermeknek, élelmiszergyáraknak. 

Tavaly azonban elhatározták, hogy a kiskereskedelemben is szerencsét próbálnak, és megkezdték egy új termékvonal kifejlesztését. A Hungaricool győztes termékcsalád hazai, termesztett szarvasgomba, laskagomba, shitake, és ördögszekér gomba felhasználásával, mesterséges hozzáadott alapanyagoktól mentesen készül. 


A Trufo Hungary a minőség megszállottja, ebben nem kötnek kompromisszumot, hiszen ez volt eddigi sikereik titka is. A gombafogyasztás Magyarországon lényegében a friss gomba otthoni elkészítésére korlátozódik, holott a fogyasztásra kész termékek tőlünk nyugatra régóta ismertek a vásárlók számára. A most bemutatott termékcsalád bármikor levehető a polcról, és beilleszthető a mindennapi étkezések sorába, előételként, saláta ízesítőként, szendvicsekhez, vagy akár egy különleges tésztás fogáshoz.

 

Az INTERSPAR polcaira hatféle Hungaricool győztes Trufo termék került:

- Zöldfűszeres Laskagomba Antipasto
- Pikáns Laskagomba Antipasto
- Zöldfűszeres Shiitake Gomba Antipasto
- Pikáns Ördögszekér Gomba Antipasto
- Szarvasgombás Pesto
- Szarvasgombás Olíva olaj