Ebben egyelőre semmi különleges nincs, csakhogy a termékek főleg kézzel készülnek, a “nagymama” receptje szerint, első osztályú alapanyagokból. 

Dr. Huszár Henrik, az egyébként jogászként dolgozó Zucker Kft. tulajdonosa 2022-ben nyitotta meg cukrászdáját Sopronban. A pandémia alatt háttérbe szorult klasszikus cukrászdai élményt akarta feleleveníteni, hagyományos termékekkel, tradicionális ízekkel. 

Henrik és Bóka Norbert a Zucker Kft. cégvezetője szerint a házias jellegű ízekre, hagyományos cukrászdai termékekre egyre nagyobb igény van, ez a gondolat vezetett a sajtos ropogós termékcsalád megalkotásához is. Hosszas előkészületet követően végül az álomból valóság lett, és a soproni üzemben külön egységet szenteltek a termék gyártásának. 

A befektetett munka és idő gyorsan megtérülni látszik, hiszen a sajtos ropogós termékek sikeresen vették az akadályt és bekerültek az INTERSPAR polcaira. Ami nem is csoda, hiszen a termék megalkotásától kezdve kizárólag pozitív visszajelzések érkeztek a cukrászdai vásárlóktól. 

 

Henrik és egyre bővülő csapta pozitívan vág neki az előttük álló időszaknak, hisznek termékük sikerében és bíznak benne, hogy a vásárlók számára is ízleni fog, ezért gyakran bekerül majd a termék a kosarakba.

A Zucker sajtos ropogósa háromféle feltéttel kerül az INTERSPAR áruházak Hungaricool polcaira:

- Sajtos
- Köményes
- Szezámos