Sokan nem tudják, de Pécsen nagy hagyományai vannak a minőségi kávézóknak és a specialty kávézásnak. A cég fiatal alapítói megfordultak korábban a vendéglátásban, és más területeken is. Hajdú Balázs, a CrackerJack pörkölő mestere kezdetben baristaként dolgozott, majd a pult mögül került a pörkölőgép mellé, itt találta meg a hivatását.

A kávék kiváló minősége sok tényezőtől függ. Az alapanyagok kiválasztása az első lépés, a CrackerJack-nél kizárólag ellenőrzött forrásból származó, magas minőségű kávékat vásárolnak, melyeket nagy figyelemmel szelektálnak, termőterületre és fajtára való tekintettel. A méltányos kereskedelem jegyében, gondosan kiválasztott termelőktől rendelik a magas színvonalú nyersanyagot. A zöld kávékat hűtőkamrákban tárolják, hogy hosszú ideig frissek maradjanak.

Az igazi varázslat az üzem lelkében, a pörkölő gépben történik. A kávészemek itt nyerik el a karakteres ízüket és színüket, ami az utánozhatatlan aromát adja. A pörkölés folyamatát is gondosan felügyelik, közben és utána is kézzel átválogatják a kávészemeket, hogy a sérült alul-, vagy túlpörkölt darabok ne ronthassák a kávéélményt, kizárólag a tökéletes szemek kerüljenek a végső csomagolásba.

A Hungaricool by SPAR termékverseny keretein belül 3 fajta CrackerJack kávéval találkozhattok az INTERSPAR áruházak polcain:

 

·        a Brazilian Kiss prémium arabica, a klasszikusabb kávéíz kedvelői számára 

·        a Rocket Blend, arabica és ugandai robusta kávék harmonikus keveréke, mely

·        megmutatja az arany középutat a jól ismert és ismeretlen ízek fúzióján keresztül

·        a Disco Beans specialty pedig a citrusos, trópusi gyümölcsös jegyeket ismerteti meg a bevállalós, új ízkalandok felfedezőivel

 

Kóstold meg az izgalmas újhullámos kávékat, keresd őket országszerte az INTERSPAR üzletekben!

 

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a CrackerJack márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!