Az állattartás iránt érzett elkötelezettség már évtizedek óta jelen van a családban, generációk óta foglalkoznak mezőgazdasággal, ezen belül is klasszikus földműveléssel, gyümölcstermesztéssel és természetesen a struccok nevelésével.

A Jászberény határában található farmon csendes, nyugodt környezet, és az itt található homokos talaj kedvező a struccok számára.

Céljuk az ökológiai gazdálkodás megvalósítása, így a lehető legtermészetesebb módszerekhez folyamodnak az etetésben és állatgyógyászatban is.

A struccok GMO mentes táplálékot kapnak, és szükség esetén antibiotikumok helyett is igyekeznek a természet patikáját használni. Gyógynövényekkel, csalánnal, citromfűvel, vadgesztenyével orvosolják az adott helyzetet. 

A Struccfészek húskészítményei meglepő kuriózumként szerepelhetnek az asztalon, pedig a strucchúsnak számos pozitív tulajdonsága van.

Mivel a vörös húsok kategóriába tartozik, küllemében a marha-, és borjúhúsra emlékeztet. A lehető legelőnyösebben egyesíti magában a marha bélszín tisztaságát, a mangalica zamatosságát, a csirkemell diétás jellegét és a halhús szívkímélő voltát.

Nagyon magas a vastartalma, ezzel együtt foszfor, kálium és magnézium tartalma is figyelemre méltó. A Struccfészeknél kolbászok, szalámik, pástétomok készülnek ebből a rendhagyó alapanyagból, sőt kreatív ízkombinációk is születnek.

A Hungaricool by SPAR termékverseny nyerteseként most az INTERSPAR áruházakban az izgalmas aszaltszilvás és kacsamájas struccpástétom, valamint a lenyűgözően finom struccszalámi mutatkozik be csemege, és csípős változatban.

Keressétek a stuccos újdonságokat országszerte az INTERSPAR üzletek polcain!

 

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a Strucc Fészek márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!