A vállalkozás egyik alapító tagjának, Miklósnak a családja már 4 generáció óta foglalkozott malmászattal és lisztgyártással, így volt lehetősége a szakmai tapasztalatot első kézből megszerezni. A búzán kikísérletezett tudást ültette át olyan alapanyagokra, melyeket a gluténérzékenyek is fogyaszthatnak. Az Eden tésztákat csicseriborsóból, zöldborsóból, vöröslencséből és kölesből, egyedi technológiával gyártják. A minőségi termékek mindegyike adalékanyagmentes, a tészták színét és egyedi, kellemes ízvilágát a természetes összetevők adják.

Ezek az alternatív tészta alapanyagok olyanok számára is fogyaszthatóak, akik inzulinrezisztenciával, esetleg gluténérzékenységgel küzdenek, vagy növényi étrendet követnek.  Az Eden termékek gluténmentesek és vegánok, valamint szójától és kukoricától is mentesek, tojás helyett pedig útifűmaghéjat használnak a tészta összetartására.

 A fenntarthatóság is fontos szerepet játszik a vállalkozásban, hisz a prémium minőségű termékek előállításához napenergiát is felhasználnak.

A Hungaricool by SPAR termékverseny keretein belül 5 Eden Premium száraztészta kerül be az INTERSPAR üzletek polcaira országszerte:

Az Eden Premium köles orsó és penne tészta, az Easypasta termékcsaládon belül pedig a vöröslencse-, csicseriborsó- és zöldborsó tészta szerepelnek a kínálatban.

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben az Eden Premium márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

 

A Hungaricool 3.évadának nyertes termékei továbbra is szuper áron várnak az INTERSPAR áruházakban.