A Fizz Water egy rafinált aromákkal finoman ízesített szénsavas üdítő, mely leginkább a latin-amerikai országok kedvelt frissítőjére, az “aguas frescas”ra hasonlít (hideg gyümölcsös víz).

Az egészségtudatos gondolkodás vezérelte a termék alkotóit, akik olyan frissítőt szerettek volna létrehozni, amely nem csupán finom, de alacsony cukortartalmú is. A Fizz Water alapjául saját fúrt kútjukból származó forrásvizet használnak fel, melyet kizárólag természetes aromákkal ízesítenek, mesterséges összetevők nélkül. 


A Fizz Water egyedi ízét és frissítő aromáját az eper, bazsalikom, levendula, bodza, uborka, alma és körte adja. A gondosan kiválasztott ízpárokból, olyan kombinációk születtek, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés.A környékbeliek már jól ismerik a Fizz Water üdítőket, a Hungaricool termékversenynek köszönhetően pedig hamarosan az egész ország kedvenc nyári frissítőjévé válhatnak.

 


A Hungaricool termékverseny győzteseként az INTERSPAR áruházak vásárlói 4 féle üde Fizz Water ízvariációt érhetnek el, 750 ml-es kiszerelésben:

- Eper-bazsalikom
- Körte-alma
- Levendula-bodza
- Uborka-gyömbér

 

Ajánlott jól behűtve fogyasztani!