A családi vállalkozás 2005 óta foglalkozik zöldség- és gyümölcsfeldolgozással Nógrád megye északi részén, 2010-től pedig lekvárok és szörpök gyártásával bővítették tevékenységüket.

A börzsönyi falun belül “Kutyor”-nak hívják azt a településrészt, ahol az üzemük is elhelyezkedik, innen ered a Kutyori Konyha elnevezés. A lekváros műhelyben kizárólag válogatott alapanyagokból dolgoznak, melyeket megbízható hazai forrásból szereznek be, a magas minőség és a fenntarthatóság jegyében. A hagyományok megőrzése mellett fontos számukra megújulás is, ezért az aktuális igényeknek megfelelően fejlesztik termékpalettájukat. A lekvárok és szörpök ízvilága a magas gyümölcstartalomnak köszönhető, a termékekből a friss gyümölcsök zamata köszön vissza.
Az üvegek a bogyós gyümölcsök legjavát rejtik, valamint jótékony hatásait is, mint a magas rost- és vitamin tartalom. A prémium szörpökhöz nem használnak mesterséges színezéket, sem aromát, helyette a gyümölcsök saját rostjai találhatóak bennük, ettől lesz igazán egyedi az ízélmény.

A Hungaricool by SPAR termékverseny keretein belül a Kutyori Konyha rostos gyümölcsszörpök ezentúl országszerte az INTERSPAR áruházakban is megtalálhatóak, 3 féle hagyományos és 2 féle csökkentett energiatartalmű változatban:

·        eper

·        szilva

·        csipkebogyó

·        fekete ribizli (light)

·        meggy (light)

 

Keresd a házias ízvilágú, utánozhatatlanul gyümölcsös szörpöket az INTERSPAR polcain!

 

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a Kutyori Konyha márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!