Az élet úgy hozta, hogy Glória egy betegség folytán válaszút elé került: a hagyományos orvosi megoldást választja, vagy drasztikusan megváltoztatja az életmódját és a természet erejére bízza magát. Neki lett igaza, hiszen a teljes életmódváltás részeként nyers vegán étrendre állt át, mellyel nem csupán a saját gyógyulását szolgálta, de létrehozta a ma már stabil lábakon álló családi vállalkozást is. 

A nyers vegán termékek jellemzője, hogy kizárólag természetes, növényi összetevőkből állnak, és készítésük során olyan eljárásokat alkalmaznak, amelyek megőrzik az alapanyagokban lévő rostokat, vitaminokat, ásványi anyagokat is - emellett, vagy éppen ezért meglepően táplálóak is. A cél az volt, hogy a vegán életmódot önszántukból, vagy kényszerből folytatók ugyanolyan változatosan és ízletesen tudjanak étkezni, ahogy bárki más. A Hungaricool termékversenyen győztes termékcsaládjuk kizárólag zöldségeket, gyümölcsöket és magvakat tartalmaz, és kíméletes aszalásos eljárással készül. 

A NaTuri egy családi manufaktúra, ahol kiváló minőségű nyers vegán ételkülönlegességek készülnek. A család számára fontos a természet, a növények, az állatok szeretete és kölcsönös tisztelete – azt vallják, hogy városi emberként is tehetünk magunkért, egymásért és a világért.

A 2017-es indulás óta a vállalkozás és a termékek is sok változáson mentek keresztül. A szülők mellett a család második generációja is bekapcsolódott a munkába. Szabolcs az értékesítés és marketingterület fejlesztésében segít, Tamás pedig a gyártási területekért felel. Az évek során emellett egy lelkes kis csapat is összeállt a pécsi üzemben.

A család folyamatosan fejleszti a recepteket, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokból, az egymással harmonizáló ízekből, színekből, összetevőkből készüljenek a termékek. Az ételek készítése egy alkotási, teremtési folyamat, melynek végeredményeként csodák születnek. “Harmónia és szépség, teljes összhangban” - vallja Glória. 

 


Az INTERSPAR kínálatába Hungaricool győztesként 6 féle NaTuri termék kerül:

Sárgarépa chips: Sárgarépából, hagymából, fokhagymából, kápia paprikából és lenmagból készülő ízes, ropogós lapocskák. 

Cékla chips: Céklából, sárgarépából, hagymából, fokhagymából, kápia paprikából és lenmagból készülő ropogtatnivaló.

Almás keksz: Az alma zamatát magába záró keksz, melynek az almán kívüli összetevői az áztatott-szárított dió, kókuszreszelék, gluténmentes zabpehely, citrommal, lime-mal és kardamommal ízesítve.

Banános-vaníliás keksz: Kevés összetevőből készülő keksz alapja az érett banán, kókuszreszelék, amit egy kis vanilia és kurkuma bolondít meg. Garantáltan minden gyermek kedvenc csemegéje lesz. 

Olaszos “élő kenyér”: Ezt a különleges kenyeret egyedülállóan 70-90% zöldségpépből, többféle lenmag keverékéből készítik és emésztést segítő fűszerekkel ízesítik. Különlegessége, hogy a hagyományos kenyerekkel ellentétben nem tartalmaz sem lisztet, sem élesztőt, és sütés helyett aszalással készül. 

Válogatás “élő kenyér” pálcika: Ez a válogatás kiváló kiegészítője egy salátának, levesnek is, illetve a formája miatt nap közben tízóraira, uzsonnára is alkalmas akár iskolában, munkahelyen, vagy útközben fogyasztva.

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a NaTuri márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!