Ugyan a rizs hazájaként elsősorban Ázsiát tartjuk számon, a rizstermesztéshez szükséges körülmények Magyarországon is megteremthetőek, így bár sokan nem tudják, de az Alföldön bizony magyar rizs is terem. A sok napsütés, a szikes talajadottságok, valamint a Tisza és Körösök vízellátása kellemes környezetet nyújt a rizs számára.

A rizstermesztéssel foglalkozó családi vállalkozást Valentinyi Károly és lánya Fruzsina közösen vezetik.

A mezőberényi üzemben tehát 100%-ban magyar rizst termesztenek és dolgoznak fel, sőt a rizs fajtafenntartásán is munkálkodnak. Az új generáció idővel továbbgondolta a rizsben rejlő lehetőségeket, és Valentinyi Fruzsina már a rizsalapú termékek fejlesztésén dolgozik. Az családban összegyűlt szakmai tapasztalat, a minőségi alapanyag és innovatív technológiák ötvözésével alkották meg a gyümölcsös, rizs alapú smoothie termékcsaládot, a Ricely-t.

A Ricely smoothiekban a rizs jótékony hatásai vegyülnek a gyümölcsök friss és zamatos ízvilágával, így egy finom és laktató energiabombát kapunk, amit egy rohanó stresszes napon akár egy étkezés kiváltására is bátran használhatunk. A sűrű, krémes állagú rizsital nem csupán finom, de órákra eltelít, így segít nap közben, vagy akár edzés előtt is gyors energiához jutni.

A gluténmentes és vegán italokat bátrak fogyaszthatják a növényi étrend követői és a gluténérzékenyek is, ráadásul nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagokat sem.

A Hungaricool by SPAR termékversenynek köszönhetően a Ricely rizsitalok az INTERSPAR polcain 3 féle izgalmas gyümölcsös variációban kaphatóak:

 

·        ananász-bergamot

·        mangó-mandarin

·        meggy-málna

 

Keresd az ínycsiklandó és energiadús Ricely termékeket országszerte, az INTERSPAR áruházakban.

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a Ricely márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!