A Simon testvérpár édesapjuk nyomdokaiba lépve vágott bele a gyümölcstermesztésbe, a család sastelki gazdaságában nagy odafigyeléssel gondozzák a gyümölcsöket és zöldségeket. Fontos számukra a fenntartható gazdálkodás és a biodiverzitás, ezért a lehető legváltozatosabb növényeket telepítették a földekre, hogy ne csak a gyümölcsök, de a beporzó rovarok is jól érezzék magukat.
A tradíció és modern megoldások ötvözése a fő motivációjuk, így saját, válogatott terméseikből, hideg préselési eljárással készítik a mennyei leveket. Ennek a technológiának köszönhetően a gyümölcs értékes antioxidánsai, vitaminjai és természetes, friss íze is megmarad, a termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, sem tartósítószert.
A hagyományok mellett az innováció is jelen van a vállalkozásban, így a Hungaricool termékversenyre egy új termékcsaláddal rukkoltak elő, melyben a prémium présleveket szénsavas vízzel ötvözték, így született meg a pezsdítően friss Simon Fresh.

Az INTERSPAR áruházak polcain 3 új termék mutatkozik be:

·        a csábító meggyes Simon Fresh a fanyarabb ízek rajongóinak, 

·        az üde szőlőfröccs, mely a napérlelte szőlőszemek esszenciáját rejti, 

·        és a zamatos almafröccs, mely a vidám almák ínycsiklandó aromáját tartalmazza.

A Simon Fresh termékekben sem található hozzáadott cukor, így egy alacsony kalóriatartalmú, természetes ízvilágú frissítőt kaphatunk, ha az INTERSPAR üzletekben járunk.

 

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a Simon Gyümölcs márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

 

A Hungaricool 3.évadának nyertes termékei továbbra is szuper áron várnak az INTERSPAR áruházakban.