A több, mint hat hektáros fenntartható gazdaságban a szántóföldi munka mellett 17 féle növényt termesztenek, ezek különféle variációiból alkotják meg a fűszerkeverékeket, de teák, illóolajok, szirupok és egyéb szezonális termékek is készülnek a természetes alapanyagokból.
A biogazdaság 100%-ban vegyszermentes, a műtrágya helyett természetes, biológiailag lebomló anyagokkal gazdagítják a földet. A saját termesztésű fűszerek feldolgozását is manuálisan végzik, kézzel szedik, a padláson szárítják, majd szintén kézzel morzsolják, aztán csomagolják a termékeket.
Ez a technológiai folyamat biztosítja az ellenőrzött, magas minőségű eredményt. A Sudár Birtok fűszerkeverékek nem tartalmaznak hozzáadott sót, sem színezéket vagy tartósítószert, kizárólag a fűszernövények saját karakteres illata és aromája található a kis dobozokban.

A fűszerkeverékekben számos izgalmas alapanyag vegyül egymással, többek között paprika, petrezselyem, kakukkfű, majoranna, borókabogyó, borsikafű és még tovább sorolhatnánk.
A harmonikus ízkombinációk zöldségekhez, salátákhoz, húsételekhez, szárnyasokhoz, sültekhez, halakhoz, de ízlés szerint bármilyen étel elkészítésénél alap fűszerként szolgálhatnak.

A Hungaricool by SPAR termékversenynek köszönhetően mostantól 4 féle Sudár Birtok fűszerkeverék kerül be az INTERSPAR áruházak polcaira:

·        zöldfűszer fűszerkeverék

·        sültek fűszerkeverék

·        szárnyas fűszerkeverék

·        ételízesítő fűszerkeverék

Keressétek a Sudár Birtok termékeket országszerte az INTERSPAR üzletekben és dobjátok fel ételeiteket izgalmas, természetes ízekkel!

 

 

Nézd meg a tv reklámot is, amelyben a Sudár Birtok márkát is bemutattuk az INTERSPAR vásárlóinak!

 

 

A Hungaricool 3.évadának nyertes termékei továbbra is szuper áron várnak az INTERSPAR áruházakban.