Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem szeretnek jókat enni, vagy ne keresnék a mindennapokban is a kifejezetten jóízű ételeket. Sok vegán embernek ez komoly kihívást jelent, hiszen gyakran tapasztalják, hogy az ízek tekintetében sok kompromisszumot kénytelenek kötni. Ez vezérelte a Tunki-Tunki mai tulajdonosait abban, hogy 2022-ben megvásárolják a Tunki Manufaktúrát az alapítótól, Wertheimer Kingától. Missziójuknak tekintik az állatok védelmét, melyhez a vegán életmód nagyban hozzájárulhat, ugyanakkor meg szeretnék mutatni mindenkinek - legyen vegán, vagy nem - hogy úgy is lehet finomakat enni, hogy közben kerüljük a felesleges hozzáadott cukrot, zsiradékot, tartósítószert, vagy egyéb adalékanyagokat. 

Melinda és Robi megtartotta az alaprecepteket de elkezdték a paletta bővítését is, így folyamatos fejlesztés és tesztelés jellemzi a munkát.

A Tunki-Tunki termékek fogyaszthatók mártogatósként, friss zöldségekkel, chips-ekkel, de szendvicsre kenve, vagy akár krémlevesek alapjaként is megállják a helyüket. Legyen szó egy gyors, egészséges vacsoráról, vagy akár vendégváró falatkák készítéséről, a Tunki-k szinte minden helyzetben használhatóak, így érdemes belőlük mindig tartani az otthoni kamrában. 

A Tunki Manufaktúra termékei leginkább kézimunkával készülnek, gondosan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokból - készítőik többek között ebben látják a garanciát az állandó színvonalra, amit a vásárlók tapasztalhatnak. 

 


Az INTERSPAR üzletekbe a Tunki legnépszerűbb termékei kerültek be. Keressétek a kiemelt Hungaricool polcokon a Sültpaprikás édesburgonyás krémet, a kellemesen pikáns Salsa szószt illetve a füstös Mexikói vagy a lencse dahl alapú Indiai szószt.