Pályázati felhívás

Hungaricool 2023. termékverseny

Bizalmasság

Pályázat kiíró kijelenti, hogy az Ajánlattevő hozzá eljutatott pályázatában foglalt információkat bizalmasan, üzleti titokként kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja át, illetve nem teszi hozzáférhetővé, nem hozza nyilvánosságra.

Ajánlattevő a Pályázat kiíróval kapcsolatban tudomására jutott valamennyi információt üzleti titokként köteles kezelni. Az Ajánlattevő kötelezi magát arra, hogy a jelen pályázat kiírásban található információkat kizárólag azon munkatársai / megbízottai / közreműködői felé továbbítja, akik a pályázat elkészítésében részt vesznek. Más célra a pályázati felhívásban lévő információk nem használhatók fel. Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a pályázat során eljuttatott Mintatermékek – a pályázat nyertességétől függetlenül – nem kerülnek sem visszajuttatásra, sem ellentételezésre az Ajánlattevők részére.

A pályázati kiírás elnevezése (Hungaricool a SPAR és a K&H közös termékversenye 2023) a SPAR saját szellemi terméke, melynek használatára a SPAR kizárólagosan a K&H részére és a közösen szervezett termékverseny időtartamára jogot biztosít, minden ettől eltérő felhasználás tiltott és jogi eljárást von maga után.

Itt töltheted le a pályázati kiírás teljes szövegét egy dokumentumban.

Letöltöm

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu