Hungaricool

Pályázati felhívás

Hungaricool SPAR innovációs verseny az AMC szakmai támogatásával

Bizalmasság

Pályázat kiíró kijelenti, hogy a Pályázó hozzá eljutatott pályázatában foglalt információkat bizalmasan, üzleti titokként kezeli, azokat harmadik személy részére nem adhatja át, illetve nem teheti hozzáférhetővé, nem hozhatja nyilvánosságra.

Pályázó a Pályázat kiíróval kapcsolatban tudomására jutott valamennyi információt üzleti titokként köteles kezelni. A Pályázó kötelezi magát arra, hogy a jelen pályázat kiírásban található információkat kizárólag azon munkatársaik / megbízottak felé továbbítják, akik a pályázat elkészítésében részt vesznek. Más célra a pályázati felhívásban lévő információk nem használhatók fel.  Pályázó tudomásul veszi, hogy a pályázat során eljuttatott Mintatermékek – a pályázat nyertességétől függetlenül – nem kerülnek sem visszajuttatásra, sem ellentételezésre a Pályázók részére.

A pályázati kiírás elnevezése a SPAR saját szellemi terméke, mely oltalom alatt áll, annak használata jogi eljárást von maga után.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu