Hungaricool by SPAR 2022. Termékverseny

Bizalmasság

Pályázat kiíró kijelenti, hogy az Ajánlattevő hozzá eljutatott pályázatában foglalt információkat bizalmasan, üzleti titokként kezeli, azokat harmadik személy részére nem adja át, illetve nem teszi hozzáférhetővé, nem hozza nyilvánosságra.

Ajánlattevő a Pályázat kiíróval kapcsolatban tudomására jutott valamennyi információt üzleti titokként köteles kezelni. Az Ajánlattevő kötelezi magát arra, hogy a jelen pályázat kiírásban található információkat kizárólag azon munkatársai / megbízottai / közreműködői felé továbbítja, akik a pályázat elkészítésében részt vesznek. Más célra a pályázati felhívásban lévő információk nem használhatók fel. Ajánlattevő tudomásul veszi, hogy a pályázat során eljuttatott Mintatermékek – a pályázat nyertességétől függetlenül – nem kerülnek sem visszajuttatásra, sem ellentételezésre az Ajánlattevők részére.

A pályázati kiírás elnevezése (Hungaricool by SPAR 2022. termékverseny) a SPAR saját szellemi terméke, mely oltalom alatt áll, annak használata jogi eljárást von maga után.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu