Hungaricool by SPAR termékverseny

Jogi nyilatkozatok

  • A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (Székhely: 2060 Bicske, SPAR út 0326/1. hrsz., Cégjegyzékszám: 07-09-009192, Adószám: 10485824-2-07) mint pályázat kiíró (a továbbiakban úgy is, mint Pályázat kiíró) kifejezetten fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben a pályázati kiírásra nem érkezik számára elfogadható pályázat, a pályázatot indokolás nélkül részben vagy egészben eredménytelennek nyilvánítsa, vagy a pályázati felhívást visszavonja.
  • Pályázat kiíró a Ptk. 6:74. § (2) bekezdésében foglalt, szerződés megkötésére irányuló kötelezettségét, valamint a Ptk. 6:76. § (1) bekezdésében foglalt, a szerződésnek a nyertes kihirdetésével való létrejöttének lehetőségét kizárja.
  • Pályázat kiíró a pályázatokat szabadon értékelheti, a pályázat eredményével kapcsolatos döntéseit nem köteles megindokolni és nem köteles a döntés szempontjait közzétenni.
  • Az Ajánlattevő ajánlati kötöttsége a Ptk. 6:75. § (2) bekezdése alapján az eredményhirdetési időpontot követő 30 napig áll fenn, az ennél rövidebb időtartamra vállalt ajánlati kötöttséget tartalmazó pályázatot Pályázat kiíró nem köteles értékelni.
  • Az Ajánlattevő az eljárásban csak önálló ajánlattevőként, saját nevében tehet pályázatot.

Kérdésed van?

Vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti email címen keresztül, és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak.

hello@hungaricool.hu